Малките жестове и изненади поддържат пламъка на любовта, приятелството и красивите емоции. А ние ще бъдем ваш съюзник в това, за вашите специални хора в живота ви!Малките жестове и изненади поддържат пламъка на любовта,  приятелството и красивите емоции. А ние ще бъдем ваш съюзник в това, подбрали сме комбинация от стилно мече, естествена балсамирана вечна роза, която живее с години без поливане в сладолетена фунийка с надпис "обичам те", сладко изкушение Grand Ferrero Rocher - голяма  бонбона която като се отвори има още малки бонбони отвътре, мини напитка Бейлис. Подаръкът пристига опакован с целофан и панделка. Подари съвкупност от малки уникални изненади събрани на едно и виж очарованието и усмивката изписана на лицето на получателя! 

Информация за розата: Еквадорска рози със сертификат за високо качество. Те са истински рози, подбрани и обработени по специфични методи с цел да запазят естествения си вид в продължение на години. На допир и вид те имат същата повърхност като една току-що откъсната роза.  Не се нуждаят от вода и красотата им се запазва. 

Може да добавите и нещо уникално, наистина слециално:

Пояснение към Опциите:

Изписване на две думи или имената на получателя върху златна брокатна кутия.

-Отбележете с "да" в падащото меню  "изписване на две имена върху кутията" . Запишете името което искате да е изписано върху кутията в забележка към поръчката. Полето за забележка към поръчка се намира при финализиране на поръчката.

Картичка с Ваше послание/пожелание:

-Отбележете с "да" в падащото меню  "картичка с Ваше послание" . Запишете вашето пожелание/послание в забележка към поръчката. Полето за забележка към поръчка се намира при финализиране на поръчката.

Цвят на Вечна роза:

Има 2 снимки с всички цветовете на розите, наличните цветове са тези които ги има като бутони със съответното име, в раздела  "Опции".


 Размер на кутията: 15х15х22 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комплект с Вечна роза

  • Цена:

  • 87.00 лв.


Опции